Andre muligheter på Internett

 

En verden i forandring

 

Når du har lest gjennom sidene på Webinntekt, så lurer du kanskje på om det ikke er andre måter å tjene penger på. Finnes det ikke flere affiliateselskap? Er det ikke flere bildebyråer som tar imot amatørbilder? Jo, det er mange, men mange av dem er døgnfluer. Det dukker stadig opp nye affiliateselskap, både norske og utenlandske. Noen holder det de lover, mens andre avvikles i det stille uten at noen får utbetalt. Dersom du ikke blir godtatt av Google Adsense, må du finne andre alternativer. Noen av aktører på markedet du kan se nærmere på  - uten at Webinntekt har prøvd dem, eller mener noe om dem - er:

 

Advertising.com    Adframe.no    Tekst Link Ads    Advertising.no    mmmedier    cj

 

Det er også mange bildebyrå å velge mellom, men hvor lenge vil de overleve? Hvor mange millioner bilder trenger kundene å velge mellom? Hvor lang tid tar det før markedet er så mettet at bildebyråene knapt vil ta inn flere bilder? Samtidig blir det stadig flere amatørfotografer som skal dele på det som omsettes gjennom disse byråene. Som med andre ting beskrevet på Webinntekt, gjelder det å forstå markedet og handle ut fra hvilken retning utviklingen tar. Det er derfor like viktig å være først til mølla når nye muligheter byr seg - dog ikke ukritisk.

 

Andre muligheter

 

Mange nettsider lyser ut konkurranser for de besøkende. Her kan man delta og ha mulighet til å vinne alt fra småting til virkelig dyre og flotte ting. Sjansene for gevinst er selvsagt små, men mange deltar jevnlig og melder seg på alt av slike konkurranser. Nettsidene (bedriftene) gjør dette både får å få økt besøkstall til sidene sine og fordi det gir markedsføring av sitt navn og sitt nettsted. Mange nettsteder og blogger tjener penger på å promotere konkurranser ala "delta og vinn ditt og datt". Dette er blitt en ny trend for annonsering, og man møter nå konkurranse-annonser over alt på nettet. 

 

Husk at det meste av "tjen-penger" eller "delta-og vinn"-annonser hører inn under kategorien "tapsprosjekt". Som tidligere nevnt, så er det ingen som gir bort penger. Ønsker du å svare på spørsmål gir det bedre uttelling dersom du melder deg inn i et norsk eller nordisk spørrepanelet der du kan tjene poeng du kan handle for.

 

Gode og seriøst forum om å finne inntektskilder på nettet finner du på norskwebforum.no og webforumet.no. Det er derfra Webinntekt har hentet mye av inspirasjonen. Der finner du også tema som omhandler søkemotorer, affiliateprogram o.l. Les, lær og tenk på hva som kan ha verdi for deg og hva som er vedt å prøve ut.

 

Ellers finnes det mange "Bli-fort- veldig-rik-på-Internett"-sider, men disse får ikke sin link her. Det var nettopp på grunn av disse nettstedene at Webinntekt ble laget. Ikke for å knuse dine drømmer om rikdom, men for å gi deg et seriøst alternativ og realistiske forventninger til dine muligheter.

 

Google

*

Til forsiden