Test av Ultimate Wealt Package - Del 1

 

13. mai. Jeg registrerer meg

 

Uten å bli nevneverdig klok på hva konseptene går ut på, ville jeg ofre noen kroner ved å opprette en automatisert side. En rimelig (og populær) leverandør fant jeg hos slikblirdurik.no. Her blir mange mirakel-konsept beskrevet, og her presterer man til og med å konkludere med at de virker!! Kanskje for dem, men de tjener jo på å rekruttere. På slikblirdurik.no blir det snakket varmt om Ultimate Wealt Package, og at der skal det være mulig å tjene flere tusen dollar i måneden ved å investere 49.95 dollar. Jeg kikker på linken, men det luktet fremdeles like mye lureri som før jeg leste konklusjonen til slikblirdurik.no. På sistnevnte nettsted blir også mange andre automatiserte nettsider anbefalt, men det holder vel å prøve ut en?

 

Med utgangspunkt i at jeg skulle kaste bort 300 kroner (49,95 $), gikk jeg i gang med prosjektet. Jeg hentet frem kredittkortet og betalte for mirakeltjenesten som er oppfunnet av Mark Warren. På sidene sine lover han meg gull og grønne skoger og at dette selvsagt ikke er noe lureri. Tilbudet på 49,95 dollar gjaldt bare til og med 13 mai, så jeg var "enormt heldig" som registrerte meg akkurat denne dagen. På hovedsidene til Ultimate Wealth Package forteller Mr. Warren om sin rikdom og hvordan han sjenerøst har tenkt å la meg ta del i festen. Han må være en snill mann!! 30 minutters innsats må jeg også avse daglig.

 

Hva får jeg!

 

Etter å ha betalt for de nye nettsidene mine, var jeg klar til å se på resultatet og deretter forlate PC'en og vente på at pengene skulle strømme inn. Men, først ville Mr. Warren ha meg til å oppgradere til en løsning som ville gjøre meg enda rikere. For omlag 70 kroner måneden skal jeg få lov til å få eget domene og ha mulighet til å redigere på sidene m.m. Jasså? Hva er vitsen? Jeg skal bli rik på 49,95 dollar, og har ingen planer om å legge ut mer!! Dermed fortsatt jeg å klikke meg videre. Da kom jeg til et yahoo-tilbud der det var høyt anbefalt at jeg opprettet en konto hos yahoo. Det kostet bare 5 dollar, og da ville jeg få en konto som var verd mye mer, og som ville gi trafikk til sidene mine. Jeg bestemte meg for å holde budsjettet, men forstod at jeg fort kunne brent av mange kroner før jeg kom frem til min nye nettside. Etter flere slike "tilbud" blir jeg spurt om et navn på siden. "Tangens site", ble navnet, og hva fikk jeg??? Her er min nye nettside som skal gjøre meg rik (den er nå slettet!!). Jeg var da blitt en av "dem" - en av dem som selger mirakelkurer til andre!! I tillegg er jeg bare en av kanskje 20 000, og nesten alle har en side som er helt lik! Vel, det er jo bare meg som har en side der det står "Tangens site" øverst. Hvordan skal jeg bli rik på dette? 

 

Skape trafikk til min automatiserte nettside

 

Heldigvis er Mark Warren så snill at han har lovet meg mange tips om hvordan nettopp min side skal bli populær. Jeg logger meg inn på brukerkontoen min, og ser hvilke muligheter jeg har. Jeg velger en tjeneste som heter "marketing", og regner med at jeg skal få mange gode tips til å overtale folk til å velge nettopp min side. Første tips: Registrer deg hos Yahoo og annonser for siden din. Har jeg ikke hørt det før? Altså; jeg må betale mer for at noen skal gidde å se på siden min. Jeg får tenke på det - jeg må jo holde budsjettet, og jeg skal jo blir rik på de 49,95 dollarene jeg allerede har investert. Jeg ser nå konturene av konseptet. De som ser siden min vil bli lokket med på Mr. Warrens konsept og jeg vil få 75 % av fortjenesten. Dette blir mer og mer tvilsomt. Jeg registrerer likevel siden min hos Google, uten videre håp om rikdom. Ops! Fikk nettopp en e-post med en elektronisk bok fra Mr. Warren. Kanskje den kan hjelpe meg videre?

 

Google

Del 2 av testen leser du her

 Til forsiden