Test av Ultimate Wealt Package - Del 2

 

14. mai. Hvordan bli rik på dette?

 

Jeg åpnet e-posten og leste nettutgaven av den første lille boka til Ultimate Wealth Package (Mr. Warren). Jeg ble ikke så mye klokere. Av de mange banebrytende tipsene kan nevnes at "det er vanskelig å oppnå besøkstall når flere tusen andre har den samme siden med det samme innholdet". Dette samt andre innlysende opplysninger skulle tydeligvis overtale meg til å "oppgradere". Bare ved en oppgradering får man mulighet til å endre på sidene. Oppgraderingspakken gir også andre fordeler, men disse får jeg komme tilbake til. Jeg begynner også å ane hvordan det er ment at jeg skal tjene penger på siden min. 75 % av utbyttet fra: 

1. Vervepremie for verving i betalte spørreundersøkelser

2. Å verve personer til Adwords Elite (som jeg foreløpig ikke vet hva er)

3. Å verve kunder til Forex Enterprise (som ser ut som et annet mirakelprogram)

4. Å verve flere brukere for Ultimate Wealth Package og dermed alle program de høster penger fra.

5. Google Adsense-inntekter, som jeg vet virker. (Det finnes en stygg variant nede på mirakelsiden min. Kan aldri tenke meg at Google vil godkjenne slike sider).

 

Konstant kjøpepress

 

Alt du foretar deg når du er innlogget på Ultimate Wealth Package, og når du leser på Mr. Warrens sider, er preget av korte tidsfrister (Kjøp nå! Bestill! Dette må du ha!). Fristene for å slå til er fra 5 minutter og oppover. Merkelig nok finner jeg lett frem til de samme tilbudene etter at fristene er gått ut?! Irriterende metode som brukes, og særlig når de er så overdrevet. Alle tips og råd jeg får fra Mr. Warren peker i en retning: Skal du tjene noe på dette, må du oppgradere! Så, jeg blir altså ikke rik på de 49,95 dollarene jeg har investert? Alt jeg så langt har fått av råd og tips er ting jeg allerede vet, men jeg vet også at det koster penger og tid å gjennomføre dem - og jeg er helt enig med Mr. Warren: Uten oppgradering og markedsføring, kommer det til å skje svært lite. Samtidig vet jeg at for hver link jeg bruker til å registrere meg, vil Mr. Warren tjene penger som affiliate. Mine antakelser ser ut til å være riktig. Alt jeg gjør og bruker penger på vil så langt bare tjene Ultimate Wealth Package og Mark Warren.

 

Å holde budsjettet - få trafikk gratis

 

Jeg ble lovet en "moneymaking machine" for min investering. Hvordan blir dette mulig? Det er ikke lett å få nettstedet godkjent hos søkemotorer når adressen er: yaswebsites.com/241945. Det er derfor mulig at Google og andre søkemotorer vil avvise den. Hadde jeg hatt et eget domene, ville saken vært en annen.

 

Å bygge linker

 

Skal jeg ha noe som helst håp om at mirakelnettstedet mitt skal bli synlig på nett, må jeg få lagt ut linker. Dette er kanskje eneste sjanse ettersom jeg ikke kan regne med at Google vil "add my site". Vel, jeg har jo allerede en link her på dette nettstedet (webinntekt). Jeg fant også frem til noen gamle Bravenet-sider som jeg laget for et år siden da jeg lekte meg med ulike gratis-nettside-program. Etter 10 minutts trykking på tastaturet var det laget link på tre slike nettsteder, men da kom jeg på at Google antakelig ikke finner disse sidene heller? Jeg skal i alle fall ikke irritere mine venner og kontakter ved å sende dem e-poster med link til mirakelsiden min. Jeg vil heller ikke registrere meg i en haug med forum for å legge linken min i signaturen... - eller - blir jeg desperat nok, så kanskje..nei. Det virker nå som om opplegget  handler mer om hvor lavt man kan synke moralsk enn hvor fort man kan bli rik.

 

Vil siden min vise i søkemotorer?

 

Ettersom jeg ikke har kastet meg over oppgraderingen, og dermed ikke kan følge rådene til Mr. Warren, kan jeg ikke gjøre stort mer enn å vente. Vente, og håpe på at en eller flere søkemotorer vil finne nettsiden. Et interessant eksperiment i seg selv, men hvis den blir funnet, så blir den bare en av flere tusen som gir treff på de samme søkeord. Dessuten vil min side komme laaangt bak i køen.

 

 

Google

 

Her leser du del 3 av testen  

 Til forsiden