Tjen penger på å lese e-post

 

Få penger for å motta e-post

 

Flere selskap tilbyr deg penger for å motta reklame i e-postkassen din!?? Du må da "lese" e-posten, og når dette er gjort, blir du kreditert med noen øre for "jobben". Bekreftelsen på at du gjør jobben medfører eksempelvis at du må besøke nettsiden til annonsøren. Du generer dermed en visning eller et klikk for et produkt eller et nettsted som du egentlig ikke er interessert i? Du blir en medhjelper i dette merkelige systemet, og blir kreditert noen øre for å ha utløst "trafikk".

Som vanlig er det en nedre grense for å få utbetalt noe som helst, så du må lese enormt mange reklamer og kanskje vente veeeeldig lenge før du i det hele tatt er i nærheten av å "stolt" innkassere et par hundrelapper. Dersom du studerer nettstedene til noen av aktørene i dette markedet, vil du bli usikker på om du vil få betalt i det hele tatt!!

 

Webinntekt skal aldri prøve, men mener:  Styr unna! Våre liv er for korte til å bruke energi og tid på slikt. Hvorfor ikke samle flasker i stedet? Da gjør man en viktig renovasjonsjobb, man bidrar til gjenvinning, og man får faktisk noen kroner rett i pant rett i lomma (til og med skattefritt!).. 

Av frykt for at det skal dukke opp annonser angående betalt e-post-lesing, er det ikke satt av plass til innholdsbaserte annonser på denne siden.

 

 Finn på noe annet, men helst ikke Automatiserte nettsider